okt 23 2016

höstmotion

hostmotion_img_0728_margita-jpg

Det här var inte lätt! Jag tog fram en gammal bild och försökte måla om den. Både den nya och den gamla bilden finns inlagda i galleri Övriga bilder.

okt 13 2016

Facebook-sida

header_facebook_margita

Om du är intresserad, kan du följa mig på min Facebook-sida. Länk till sidan till höger.

okt 13 2016

Rönnbärsträd

ronnbarstrad_img_0723_webb_margita

Jag greps av storhetsvansinne! Akvarellark 52×35 cm, Saunders 425gr. Ett par blå, några gröna, färdigblandade färger (som jag aldrig brukar använda), gult, rött – och – plastfolie och maskeringsvätska. Så gick jag lös med penslar, färg, vatten och plast. Tappade bort mig i kreativiteten, gjorde två litet för lika rönnbärsklasar! Inlagd i galleriet landskap, natur.

okt 13 2016

Prästkragar i en slänt

prastkragar-i-slant-img_0700-margita-jpg

Resultatet. Jag tror att känner mig nöjd! Inlagd i galleri blommor.

okt 13 2016

Prästkragar i en slänt – under arbete

prastkragar-i-slant-webb-margita-jpg

I början av september – under arbete – Prästkragar i en slänt, 39×33 cm på Arches grov. Nu återstår en del arbete med blommorna, gräs och annat. Hur ska jag göra för att visa några blommor i skugga, eller skugga bara vissa delar av blombladen?! Jag har börjat med några längst ner i bilden. Håller …

Fortsätt läsa »

okt 13 2016

Snart vår

img_0684_margita-jpg

Målning igen i auguati efter ca ett års uppehåll o bara pannkaka! Vad jag gjorde? Tog fram bilden, tidigare påbörjad och skulle göra färdigt ett område med is och snö i nederkanten. Lade på maskeringsvätska i omgångar, trots egna föraningar om att den inte var helt ok. Mycket riktigt! När jag tog bort maskeringen följde …

Fortsätt läsa »

aug 13 2015

akvarell höstbäck

IMG_0581_skogsback_margita

Min skogsbäck, nu kallad höstbäck är färdig. Så här blev den! Inte helt nöjd med den närmaste busken på höger sida. Annars tycker jag den blev bra.

Tidigare inlägg «